Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2014 17:50 - СТРАХОВИТО ПРЕДСКАЗАНИЕ НА ФЕНОМЕНА СЛАВА СЕВРЮКОВА ЗА БЪЛГАРИЯ, НАПРАВЕНО ПРЕДИ 30 ГОДИНИ !
Автор: kolevm38 Категория: Други   
Прочетен: 21612 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Страховито предсказание на феномена Слава Севрюкова за България, направено преди 30 години! February 23, 2014 10:49 image Феноменът Слава Севрюкова е почти непозната за широката публика, въпреки че приживе са я наричали “софийската Ванга”.

Досега нито едно от известните предсказания на Слава не се е оказало погрешно. Ясновидката предрича с математическа точност края на комунистическата тоталитарна система. Нейни близки твърдят, че в края на 70-те години е „видяла” и кървавия атентат срещу кулите-близнаци в Ню Йорк – описала е  вдъхновителя на пъкленото дело, Осама бин Ладен…

Във всеобщата еуфория след падането на Берлинската стена леля Слава изрича тежки думи за бъдещето на България:

„Тогава, през 1990 година, мислехме, че след комунизма ни очаква  бърз просперитет и демокрация от западен тип. Колко сме се заблуждавали… Слава Севрюкова тогава ни предупреди, че идват тежки времена и преходът ще е дълъг и мъчителен…”, спомня си изследователят Христо Нанев, и уточнява:

„Слава Севрюкова каза, че след промяната ще има срив.  Казваше, че една голяма част от страната ще се обезлюди, много ще я напуснат. Думите й бяха „всеки ще се почувства като едно куче, което е отвързано от веригата”, тоест хората ще станат непредсказуеми.”

Едно от най-страшните пророчества на Слава Севрюкова е изречено пред ограничен кръг хора през 80-те години. То гласи, че ще се направи опит части от Североизточна България и Югоизточна България да бъдат откъснати по мирен път в началото на 21-ви век. „Леля Слава” беше категорична, че тези в Североизточна България няма да успеят, но за онова, което ще се случи в Югоизточна България, казваше буквално следното:

„Виждам как без пушка да пукне, по мирен път, ще се отцепят към съседната нам югоизточна съседка”. Слава Севрюкова  дори не казваше Турция, то е ясно”, споделя пред „168 часа” Христо Нанев.

По думите му пророчицата не е дала точен времеви отрязък, когато тези катастрофални събития ще станат факт, но била категорична, че това ще се случи, когато България е вече  пълноправен  член на Европейския съюз: „Тука е много интересно това нейно предсказание, че тя казва „когато ние влезем в Европа”, тогава ще стане това отцепване, и Европа ще гледа с почуда, и няма да знае как да реагира. Толкова мирно и кротко ще стане всичко това. И тогава, казва, сърбите ще ни протегнат първи ръка. Значи,  има логика, защото сърбите изживяха някакви подобни процеси”, коментира Христо Нанев.

Той уточнява, че предсказанията са направени преди 30 години, когато преспективата пред европейското членство на България е изглеждала немислима.

Пловдивският изследовател допълва: „Тя не казваше кога, но беше категорична, че упадъкът на държавата ни ще продължава до това злощастно събитие. Казваше, че след 1990 година мнозина ще се изредят да ни  управляват, много гръмки обещания ще дават, но в крайна сметка нищо няма да успеят да направят. И едва когато се отцепи част от  страната ни, казваше леля Слава –  „виждам как българският народ ще се вдигне като един”, тоест ще се мобилизира. И едва тогава ще бъдат осъдени тези властници, които години наред пилееха силите на народа, на държавата…”, припомня си за страшното предсказание Христо Нанев.

Вероятно, без да си даваме ясно сметка, този пъклен план за обезбългаряването на югоизточната част на страната е  задействан още през 90-те години. 

Слава Севрюкова обаче е категорична за едно: ще има възмездие за продажните политици, и то ще е страшно. Затворите ще бъдат препълнени  с народоотсъпниците и предателите, които доскоро са ни управлявали, а българите като един ще се вдигнат да бранят страната си. Едва тогава ще настъпи истинското „събуждане” и оттласкване от дъното.

 

Автор: ПИК





Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10315837
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1991
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031