Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2013 21:49 - Лечение с ММС - Натриев Хлорит - Хлорен Диоксид
Автор: anticancer Категория: Рецепти   
Прочетен: 17761 Коментари: 0 Гласове:
1



ММС - Натриев Хлорит - Хлорен Диоксид   *НОВО* - ЦДС - Новото поколение ММС


ММС – Натриев  Хлорит - Хлорен Диоксид   ММС е натриев  хлорит, който при активация с киселина (лимонтузу, лимон, оцет) образува Хлорен Диоксид. Той е най-мощният и високо селективен убиец на патогени, познат на човечеството! Хлор диоксида, разрушава анаеробните и аеробни микроорганизми, включително бактерии, гъби, плесени, ферменти и паразити, които са болестотворни организми. Той е по-слаб окислител от кислорода и не може да окислява здрави телесни клетки, но притежава много по-голям капацитет за окисляване от него! Това е една от причините да е толкова ефективен.
Има доказателства, че той помага при образуването на миелопероксидаза - химикал, използван от тялото за производство на хипохлорна киселина, която след това бива използвана от имунната система за убиване на патогени, клетки-убийци и други неща. Хлор диоксидът е единственият известен химикал, който притежава тези качества и който може да прави такива неща в тялото, без да причинява странични ефекти. ММС действа като компресор на имунната система!
В действителност самото тяло е това, което лекува от болестите и всякакви наранявания по себе си. MMС не лекува болести. Той просто снабдява имунната система с един убиец, който тя може да използва. С MMС, имунната система става поне 100 пъти по-ефективна!
ММС (Хлорен Диоксид), е най-безопасният и високо селективен убиец на патогени, познат на човечеството, според Американската асоциация по аналитична химия!   Спецификациите на MMС са както следва:
MMS се състои от 28% натриев хлорит на прах, разтворен в дестилирана вода.
Натриевият хлорит на прах съдържа 80% натриев хлорит (NaClO2), 19% готварска сол (натриев хлорид - NaCl) и по-малко от 1% няколко други натриеви съединения, считани за не отровни. (Тъй като натриевият хлорит на прах съдържа само 80% натриев хлорит и не може да бъде произведен в по-чист вид, действителното процентно съдържание на натриевия хлорит в MMS е 22.4%.
Принцип на действие:
Червените кръвни тела, които обикновено разнасят кислорода из тялото нямат механизъм, по който да разграничат хлор диоксида от кислорода. Така, в стените на стомаха, където кръвта поема различни хранителни вещества, едно червено кръвно телце ще приеме хлор диоксида, който се докосва до него. Ако има паразит, бактерия и т.н., той ще бъде разрушен и хлор диоксидът също ще бъде разрушен. Ако няма паразити, хлор диоксидът ще бъде разнесен от червените кръвни телца до някоя част на тялото, където обикновено ще бъде използван за окисляването на отрови или други вредни елементи. Там той ще бъде освободен. Той няма да може да окисли някои неща, окислявани от кислорода, а само неща, които той самият може да окислява. Ако хлор диоксидът не попадне на нещо, което да го активира, той започва да се разпада, като придобива един два електрона. Това може да му позволи да се комбинира с други субстанции, като създава едно много важно вещество, което имунната система използва, за да произвежда хипохлорна киселина. Това е може би най-важната киселина, използвана от имунната система. Тя се използва за унищожаване на патогени, клетки убийци и даже на ракови клетки. Когато тялото има недостиг на важното вещество от което имунната система произвежда хипохлорна киселина, състоянието се нарича дефицит на миелопероксидаза. Много хора страдат в резултат на този дефицит и състоянието им може да се влоши при заболявания, защото тогава имунната система се нуждае от много по-голямо количество от тази киселина.
Допълнителна техническа информация:   Има две равнища на разпадане, когато говорим за една доза от MMS:
1. Първото, което се разпада, е натриевият хлорит. След добавянето на лимонената киселина, натриевият хлорит започва да се разпада, като отделя хлор диоксид в разтвора. Един йон на хлор диоксида е изключително малка частица, която съдържа огромно количество енергия и сила.
2. Хлор диоксидът не е много стабилен и също започва бързо да се разпада. Един йон хлор диоксид запазва способността си да разрушава патогени, болни клетки, отровни вещества и други вредни неща в продължение на само 60 минути. Той започва да губи енергията си секунди след като е отделен от натриевия хлорит, но обикновено може да свърши работата си до 60 минути. В края на около час той се е разпаднал до степен, в която не може повече да разрушава патогени, но все още може да се комбинира с други елементи, за да образува миелопероксидаза. Процесът на разрушаване на патогени и други вредни елементи в тялото не оставя нещо след себе си, освен умрели патогени и отново хлор и кислород, който може само да стане част от телесната вода.
Защо ММС е изключително безопесен?
Както вече обяснихме, хлор диоксидът се разпада на съставни части, които са напълно безопасни. Не остава нищо след приемането му, което да причини реакция, какъвто е случаят при много обикновени лекарства. Хлор диоксидът се запазва достатъчно дълго, за да упражни въздействието си, след което частта, която не снабдява имунната система с необходимите йони, се превръща в минимални количества готварска сол и вода. Хлор диоксидът има само няколко минути на разположение, за да си свърши работата, след което престава да съществува. Той не оставя нищо след себе си, което да причини някаква реакция. Хлорният диоксид (ClO2) има окислителна сила 0,95 волта. Сега ще разгледаме и анализираме причините това вещество да унищожава вредни микроорганизми, но да не вреди на човешкото тяло. Тъканите могат да понесат окислителна сила, по-висока от 1,30 волта, следователно няма причина и да не могат да понесат окислителната сила на хлорния диоксид (0,95 волта). Ако кислородът не вреди на тялото, тогава и хлорният диоксит няма как да навреди, тъй като окислителната му сила е много под тази на кислорода. Патогените са анаеробни микроорганизми (неупотребяващи кислород) и основно те са единствените такива в организма. И поради тази именно причина, не са развили резистентност (устойчивост) към окислението. Хлорният диоксид убива вирусите по различен начин. Той пречи на образуването на определени вирусни белтъци (които не се използват другаде), като по този начин унищожават и вируса.
Сравнение с кислорода:
Всеизвестно е, че кислородът представлява въздуха, който дишаме. Среща се във вид на молекули. Ние не вдишваме единични атоми кислород. Кислородът окислява стотици отрови, които телата ни поемат всеки ден (процесът на окисление унищожава съединенията). При липса на достатъчно кислород, получените отрови първо унищожават мозъка. Окислителната сила от 1, 30 волта е почти идеална. Тази степен не може да унищожи телесните тъкани, освен при изключителни условия. Но тази окислителна сила може да унищожи всички отрови, произведени в здраво тяло, и много от тези, произведени в болно такова. Ние вдишваме кислород, а издишваме въглероден диоксид. Но въглеродният диоксид преобразува използвания кислород в диоксид. Затова в действителност ние издишваме почти толкова кислород, колкото и вдишваме. Причината да не е точно същото количество, е че кислородът не само разгражда отровите, но и се съединява с различни вещества в тялото.
Приложение на ММС:
Чрез използването на Хлорен Диоксид, имунната система е в състояние да повлияе болести като -  Малария, Артрит, Хепарит - А,Б,Ц ; Херпес, Алергии, Хив, Спин, Рак - включително Левкемия, Астма, Артериосклероза, Диабет,  Е.коли, Амиотрофична латерална склероза, Болестта на Лайм, Грип, Очни заболявания, Гъбички, Възпаления, Синузит, Подагра, Пречистване от Паразити, Ухапвания от насекоми, Изгаряния, Всевъзможни кожни заболявания и много, много още! Това са само малка част! На практика, няма заболяване което да не се повлиява от ММС/ЦДС!  Вижте по-пълен списък на заболяванията в ТАБЛИЦАТА!   *MMС пречи и на формирането на специални протеини на вирусите и така причинява разрушаването им. Унищожаването на болестотворните организми обикновено продължава между 4 часа и 4 седмици, но често става за по-малко от седмица. Това важи за всички форми на инфекция и на други микроорганизми, както и за болести на кръвта, като левкемията. В допълнение, тя разрушава отрови, възникнали в резултат на болестта! *MMС окислява и тежките метали в тялото. Когато един тежък метал е окислен, той бива неутрализиран и просто изхвърлян от тялото.

*
Хлорният Диоксид е изключително ефективен и при хранително отравяне. Той може да окисли повечето хранителни отрови, откривани в ресторантите или в хладилника, след като храната е престояла там дълго време. Трябва да бъдат приемани няколко дози, когато усещаме ефекта от хранително отравяне!


*
Отровите произвеждани при изгаряния на кожата, особено от трета степен, биват неутрализирани, когато са покрити веднага (или даже след часове) с MMS.
*
Болшинството отрови от змии и други отровни животни биват окислявани след приемането на достатъчни количества MMS! Прилага се и при ухапвания от всякакви насекоми.  
*
Много важно е да се отбележи, че ММС се прилага и при животни, често страдащи от същите болести, като тези на стопаните си! Прилага се подходящият протокол, съобразен с килограмите на животното, за да се изчисли подходящата дозировка.  
*
Хлорният Диоксид е един от най-ефективните методи за дезинфекциране на въздуха, както и за премахване на мухъла с помещенията.  
*
Можем спокойно да дезинфекцираме плодовете и зеленчуците с ММС, за да сме сигурни, че няма да внесем в организма си чрез тях, всевъзможни паразити, плесени и гъбички! В много случаи, дори не е нужно хлор диоксидът да бъде измиван от зеленчуците, които са били стерилизирани, тъй като той скоро се превръща в готварска сол, но не достатъчно, за да направи зеленчуците солени на вкус.  
В заключение, трите свойства на хлорният диоксид - да убива всички патогени, да се разпада на сол (микроскопично количество) и вода, като не оставя вредни компоненти след себе си, които да тровят организма и да не засяга здравите клетки, без съмнение го правят най-доброто лечебно средство в света и резултатите го доказват категорично!
               Бактерициден Спектър на Хлорният Диоксид CLO2

          Бактерии                                                        Гъбички 
Pseudomonas Aeroginosa                                    Candida Albicans
Campylobacter Jejuni                                          Trichophyton Rubrum
Pseudomona Specie                                            Scopulariosis Species
Flavobacterium Species                                       Aspergillus Niger
Enterobarcer Cloaceae                                        Trichophyton Mentagrophytes
Yersinia Enterolitica                                             Aspergillus Flavus
Enterobarcter Hafnia                                            Mucor Species
Clostridium Sporogenus                                       Fusarium Specie
Proteus Vulgaris                                                  Saahromyces Cerevisiae
Clostridium Dificile                                               Fonsecaea Pedrosoi
Klebsiella Pneumoniae                                                Вируси
Clostridium Perfingens                                          Herpes Virus I
Salmonella Typhi                                                  Poliovirus
Fusobacterium Nucleatum                                    Herpes Virus II
Salmonella Enteritidis                                            Encephalomyocerditis (EMS)
Bacilus Subtilis                                                     Adenovirus Echovirus
Salmonella Gallinarum                                          Vaccina Virus
Bacilus Circulans                                                  Coxsakievirus
Salmonella Typhimorium                                       Vesicular Stomatitis Virus (VSV)
Bacilus Megatarium                                               Influenza
Salmonella Choleraesuis                                        Para Influenza
Bacilus Cereus                                                      Feline Parvovirus
Salmonella Typhosa                                              Bluetongue Virus
Bifedibacter Liberium                                            Mouse Flu
Corynebacterium Nucleatum                                 Mouse Hepatitis Virus (MHV)
Staphylococcus Aureus                                         Minute Virus of Mice (MVM)
Sarcinae Lutae                                                      Mouse Encephalomyelitis Virus
Staphylococcus epidermia                                     New Castle Disease Virus
Streptococcus Pyrogenes                                      Mouse Polio Virus (MEV)
Streptococcus Faecalis                                          Iridovirus
Strep 1, 2, 3.                                                         Pertiviries – Togaviridae
Mycobacteroi Bovis                                                       Други
Mycobacterium Smegmatis                                    Vidrio Cholerae
Mycobacterium kansaaii                                        Culex Quinquifasiatus

Този списък, представлява съвсем малка част от бактерицидният спектър на Хлорният диоксид!

ТАБЛИЦА НА ПРОТОКОЛИТЕ ПО ЗАБОЛЯВАНИЯ

ЦДС- Новият ММС1

Из сайта : http://www.mmsbulgaria.com/2011/06/2_02.html
www.mmsbulgaria.com/2011/06/2_02.html



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: anticancer
Категория: Рецепти
Прочетен: 259346
Постинги: 28
Коментари: 0
Гласове: 27
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031